ב-Rare 55, כל נתח בשר מתחיל בטעם עשיר, טריות מושלמת ואיכות ללא פשרות. המפעל שלנו, הממוקם בקצרין שברמת הגולן, הוא המקום שבו הכל מתמזג ליצירת טעם בלתי נשכח. אנו מתמחים בנתחים מובחרים בעלי רמת שייוש גבוהה, תוך שמירה על סטנדרטים גבוהים ביותר בתעשייה.
כל תהליך הייצור, מתבצע תחת קורת גג אחת, מה שמבטיח שליטה מלאה בכל שלב, מקיצוב הבשר במקום ועד האריזה. בזכות ההקפדה על טעם טריות ואיכות בלתי מתפשרת הבשר שלנו מגיע אליכם בדיוק כפי שהוא אמור להיות – עשיר בטעמים, עסיסי ובעל מרקם מושלם.
המפעל הינו מפעל כשר.
המפעל
מציבים רף חדש
המפעל שלנו עובד עם לקוחות עסקיים ופרטיים כאחד ומציע גם שירות ייחודי עבור מסעדות ועסקי האוכל, הכנת הבשר לפי מתכון מוזמן מראש של המבורגרים, נקניקיות, קבב וכו.
המפעל מציב רף חדש של איכות וטריות, תוך שמירה על טעם הבשר. כל נתח שמגיע מהמפעל שלנו עובר טיפול מקצועי ומסור, בהובלת השפים המוכשרים שלנו, אביב גולן ותום בר כוכבא, שמבטיחים שכל ביס מהבשר של Rare 55 הוא חוויה שתמיד תרצו ממנה עוד.